Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Έρχεται cocktail party με… Ελληνίδες θεές στο The Bachelor (vid)

Ένα "ιδιαίτερο" επεισόδιο γεμάτο ανατροπές
The Bachelor

Και τι δεν έχουν δει ήδη τα μάτια μας στο φετινό The Bachelor; Κι όμως φαίνεται πως η παραγωγή του ριάλιτι του ALPHA δεν έχει έλλειψη φαντασίας και ευρηματικότητας αξιοποιώντας το καθετί για να κεντρίσουν την προσοχή των τηλεθεατών.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, λοιπόν, ο Αλέξης Παππάς ετοιμάζει για τις κοπέλες ένα ξεχωριστό… κοκτέιλ πάρτι με “αρχαιοελληνικό” θέμα. Το ερώτημα είναι πως ο Αλέξης εμπνεύστηκε για να διοργανώσει αυτό το πάρτι; Οι απαντήσεις έχουν το δικό τους πικάντικο ενδιαφέρον.

The Bachelor – Αρχαιοελληνικό ντεκόρ και καλαματιανά

Οι κοπέλες ως Ελληνίδες θεές θα μπουν πολύ γρήγορα στους ρυθμούς του πάρτι και θα το διασκεδάσουν με την ψυχή τους με επικλήσεις, σπονδές και συνοδεία … καλαματιανού. Πως όλα αυτά θα ταιριάξουν μαζί, μένει να το δούμε το βράδυ.

Όσο εκτυλίσσονται όλα αυτά η Φαίη θα βρει την ευκαιρία να μιλήσει στον Αλέξη για τα αισθήματα που έχει για αυτό, ενώ η Αθηνά το έχει πάρει απόφαση να κάνει το πρώτο grande “κοτόπουλο-μπλοκ”.

Όσο, λοιπόν, η Τελετή των Ρόδων πλησιάζει, τόσο περισσότερο η αγωνία των κοριτσιών θα κορυφώνεται, με το φετινό The Bachelor να αποδεικνύεται διαρκώς πιο ανατρεπτικό και πολύχρωμο παρά ποτέ.

Μένει να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί η παραγωγή για να προσφέρει ξανά άφθονο υλικό στους τουιτεράδες να ξεσαλώσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version