Η Λάουρα Νάργες και ο σύντροφος της Χρήστος Σαντικάι, διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της κοινής ζωής τους, καθώς η ραδιοφωνική παραγωγός είναι έγκυος πέντε μηνών στο πρώτο της παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, η Λάουρα Νάργες που βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ετοιμάζεται και να παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον σύντροφο της και τραγουδιστή Χρήστο Σαντικάι, τον ερχόμενο Ιούνιο.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στην ίδια εκπομπή, η Λάουρα Νάργες είχε δηλώσει πως ήταν κάτι παραπάνω από θετική στο ενδεχόμενο γάμου με τον σύντροφο της και πως ήδη τον είχαν προσχεδιάσει, ενώ επίσης είχε δηλώσει πως θέλει περισσότερα από ένα παιδί. Συγκεκριμένα είπε πως “ο Χρήστος μου είπε: “Το ξέρεις ότι θα παντρευτούμε ε;”. Και του απάντησα αμέσως, ναι. Είναι ξεκάθαρο ότι ο γάμος θα συμβεί κάποια στιγμή, το ξέρουμε και το έχουμε συζητήσει. Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου, αλλά όχι χρονιά. Πρόταση δεν έχει γίνει, αλλά ξέρω ότι ετοιμάζει κάτι. Είναι ο άντρας της ζωής μου και απ’ αυτό που βλέπω, κι εγώ είμαι η γυναίκα της ζωής του. Θέλουμε πολλά παιδιά.”

Μάλιστα είχε μιλήσει και για τις πρώτες τους μέρες ως ζευγάρι “Με τον Χρήστο Σαντικάι δεν υπήρχε επίσημο ραντεβού κατά τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Μετά από έναν μήνα με έβγαλε κι επίσημα. Ήμασταν μια παρέα, περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί και μέσα από την παρέα εξελίχθηκε κάπως αυτό το love story. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να χαλάσει η φιλία μας, αλλά ούτε κι η παρέα. Μέχρι να το δούμε μεταξύ μας, το κρατήσαμε μία εβδομάδα κρυφό και μετά βλέπαμε τα παιδιά να χοροπηδάνε από την χαρά τους, επειδή τα βρήκαμε“.

Σε άλλες δηλώσεις στην εκπομπή “Το Πρωινό” η ραδιοφωνική παραγωγός είχε δηλώσει πως θεωρεί ότι ο Χρήστος Σαντικάι “είναι ο άνθρωπός μου. Είμαστε έτοιμη για πολλά, νιώθω ότι ήμασταν μαζί και σε προηγούμενες ζωές μαζί. Όταν μου κάνει πρόταση γάμου ο Χρήστος, θα βγω να το βροντοφωνάξω από την ευτυχία μου, όχι για να συζητηθεί, δεν με αφορούν αυτά.”

Ειδήσεις σήμερα:

Ο προσωπικός γιατρός μπαίνει στη ζωή μας – Όσα πρέπει να γνωρίζετε μέσα από 15 ερωταπαντήσεις

“Βόμβα” από τον Έλον Μασκ – Ποιοι χρήστες του Twitter θα χρεώνονται

Τι προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατο της 3χρονης στη Θεσσαλονίκη – Ποια ενδεχόμενα εξετάζονται

Ακολουθήστε το debater.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις