Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Πρησμένα μάτια – 5+1 φυσικοί τρόποι για την αντιμετώπισή τους!

Το DEBATER σας προτείνει φυσικούς τρόπους με σπιτικές συνταγές
μάτια

Πρησμένα μάτια, “σακούλες” και πρήξιμο… εμφανίζονται συχνά κάτω από την περιοχή των ματιών τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες και μας κάνουν να δείχνουμε κουρασμένοι και άτονοι αλλάζοντας πολλές φορές όλη την έκφραση του προσώπου μας!

Η περιοχή των ματιών είναι αρκετά ευαίσθητη γι’ αυτό και το πρήξιμο και όλα τα υπόλοιπα ενοχλητικά σημάδια γύρω από αυτά εμφανίζονται εύκολα αν δεν προσέξουμε τον οργανισμό και το δέρμα μας υιοθετώντας συγκεκριμένες συνήθειες, όπως ο καλός ύπνος, η ενυδάτωση και η σωστή διατροφή.

Υπάρχουν τρόποι ωστόσο αν το πρωί αντικρύσουμε την κουρασμένη όψη των ματιών μας να την αντιμετωπίσουμε με εύκολους τρόπους για να εμφανιστούμε στο γραφείο, στη δουλειά και στη βόλτα μας με το πρόσωπο μας όσο πιο φρέσκο γίνεται!

Ας δούμε πρώτα όμως ποιοι είναι οι πιο συχνοί λόγοι που τα μάτια μας μπορεί να είναι πρησμένα:

Πως θα καταφέρουμε λοιπόν να αποφύγουμε τα πρησμένα ματιά; Πρώτα από όλα θα πρέπει μακροχρόνια να αποφύγουμε όλες τις βλαβερές συνήθειες για τον οργανισμό που αναφέρουμε και παραπάνω ως αιτίες όπως είναι το κάπνισμα, το αλκοόλ, και η κακή  διατροφή. Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε την ενυδάτωση του οργανισμού που διατηρεί όλη μας την επιδερμίδα λαμπερή.

Σας προτείνουμε επιπλέον και φυσικούς τρόπους με σπιτικές συνταγές από υλικά που έχουμε σπίτι μας ή μπορούμε να βρούμε εύκολα οι οποίες φαίνεται να είναι θαυματουργές και να μειώνουν ή και να εξαφανίζουν εντελώς το πρήξιμο από τα ματιά:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version