Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Ζευγάρι στην Κρήτη σώθηκε από θαύμα – Τεράστιοι βράχοι έπεφταν πάνω στο αυτοκίνητό του (vid)

H συγκλονιστική περιγραφή
Σεισμός στην Κρήτη

Σεισμός στην Κρήτη: Ένα ζευγάρι στην Κρήτη κατάφερε να σωθεί την τελευταία στιγμή όταν τεράστιοι βράχοι παραλίγο να καταπλακώσουν το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν την ώρα του σεισμού.

Ο σεισμός ήταν μία τρομακτική εμπειρία για το ζευγάρι που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο δρόμο στον Προφήτη Ηλεία, όταν άρχισε να εκδηλώνεται το φαινόμενο.

Ο οδηγός του οχήματος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές μιλώντας στο Κρήτη TV λέγοντας πως είναι θαύμα το γεγονός οτι ζουν και θα πρέπει να ανάψουν ένα κερί στην Παναγία.

Οταν έγινε ο σεισμός, ο οδηγός του οχήματος νόμιζε πως τους έπιασε λάστιχο οπότε σταμάτησε δεξιά. Και τότε είδε τεράστιους βράχους να πέφτουν από το βουνό, με αποτέλεσμα μάλιστα να υποστούν ελαφρά τραύματα.

Όπως περιέγραψε “εκεί ακριβώς στη στροφή άρχισε και κουνούσε το αυτοκίνητο, νόμιζα ότι με έπιασε λάστιχο, έκοψα ταχύτητα και πήγα δεξιά για να σταματήσω. Δεν πρόλαβα να σταματήσω και είδα το βράχο που γύριζε, ένα σύννεφο σκόνης, δεν έβλεπα τίποτα και βράχια που έπεφταν. Το μόνο που πάθαμε είναι ότι τραυματίστηκε αλλά ευτυχώς ελαφρά η γυναίκα, από τον πανικό βγήκε από το αυτοκίνητο και τη χτύπησε μία πέτρα στο κεφάλι”.

Κατά τη Διάρκεια του σεισμού

Μετά το σεισμό – Ένας σύντομος κατάλογος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version