Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

“Βρωμοανώμαλε, παιδεραστή με το 12χρονο;” – Ο διάλογος της μητέρας με τον 53χρονο μόλις την ενημέρωσε η θεία (vid)

"Κτήνος δεν τη γλιτώνεις. Ετοιμάσου. Κάνε σταυρούς, τάμα"
Μητέρα 12χρονης

Μηνύματα τα οποία δεν δείχνουν πως είχε εμπλοκή στην υπόθεση με τον βιασμό και την εκπόρνευση του ανήλικου κοριτσιού στον Κολωνό που έχει συνταράξει τη χώρα μας αντάλλαζε μέσω των στα social media η μητέρα της 12χρονης με τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Συγκεκριμένα αφού η θεία του παιδιού ανακάλυψε τα μηνύματα που έστελνε η 12χρονη με τον 53χρονο, ο διάλογος που είχε η μητέρα στις 2-3 Σεπτεμβρίου η 37χρονη δείχνει πως δεν γνώριζε κάτι και είναι έξαλλη δηλώνοντας πως θα καταστρέψει τον 53χρονο και θα τα πει όλα στην οικογένειά του.

Στην αρχή σύμφωνα με τους διαλόγους που δημοσιοποίησε ο Alpha ο 53χρονος, Ηλίας Μίχος κάνει τον ανήξερο στα μηνύματα που αντάλλαξε με τη μητέρα.

Αναλυτικά όλος ο διάλογος

Στις 2 Σεπτεμβρίου η μητέρα της 12χρονης κάνει μια κλήση στον 53χρονο, διάρκειας ενός λεπτού και δύο δευτερολέπτων και στη συνέχεια εμφανίζεται σοκαρισμένη από τα μηνύματα που της είχε στείλει η θεία και ζητά εξηγήσεις από τον Ηλία Μίχο, όντας εκτός εαυτού με όσα είδε και ξεσπάει χαρακτηρίζοντας “ανώμαλο” και “παιδεραστή” τον 53χρονο και δηλώνοντας πως θα τον θάψει με τον ίδιο να προσπαθεί να την ηρεμήσει και να της ζητάει να βρεθούν για να μιλήσουν.

Αναλυτικά όλος ο διάλογος

Στην επόμενη φάση των συνομιλιών η μητέρα της 12χρονης ενημερώνει τον 53χρονο πως θα τον καταγγείλει στις Αρχές με τον Ηλία Μίχο να προσπαθεί εκ νέου να την καλμάρει αλλά να παραδέχεται και τις φρικιαστικές πράξεις του.

Αναλυτικά όλος ο διάλογος

Μάλιστα στο τέλος κι ενώ ο 53χρονος προσπαθεί να πείσει τη μητέρα να συναντηθούν από κοντά και να την ηρεμήσει, η μητέρα της 12χρονης του έστειλε κάποια από τα μηνύματα που είχε στείλει ο Ηλίας Μίχος στην ανήλικη και του γράφει: “Τι έχεις να πεις; Να στα στείλω όλα. Είσαι εσύ τώρα“.

Ειδήσεις σήμερα

Μεγαλείο ψυχής από τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη – Η τελευταία επιθυμία του Ολυμπιονίκη – Βγαίνουν σε δημοπρασία τα μετάλλια του

Πολιτική κρίση στη Βρετανία – Μερίδα των “Συντηρητικών” θα ζητήσει παραίτηση Τρας μετά την αποπομπή του Κουάρτενγκ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version