Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

To σπίτι που κάηκε στο Πευκί Ευβοίας – Ο πασίγνωστος ιδιοκτήτης του (pics&vid)

Σε ποιον ανήκει το σπίτι που "λαμπάδιασε"
Φωτιά Εύβοια

Φωτιά Εύβοια: Δραματική είναι η κατάσταση με τη φωτιά στην Εύβοια, αφού η “πύρινη λαίλαπα”
έχει μπει στο χωριό Πευκί, κατακαίοντας και προκαλώντας ζημιές σε κάποια σπίτια.

Κάτοικος της περιοχής μάλιστα μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε ότι μεταξύ των σπιτιών που έχουν υποστεί ζημιές στο Πευκί είναι και η εξοχική κατοικία του γνωστού σκηνοθέτη, Κώστα Λυχναρά, το οποίο “λαμπάδιασε”.

Ποιος είναι ο Κώστας Λυχναράς

Ο Κώστας Λυχναράς γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου του 1938. Έχει σκηνοθετήσει πολλές σειρές και ταινίες, ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα στη σκηνοθεσία και το μοντάζ τη δεκαετία του 1960.

Μέχρι το 2005, ο Κώστας Λυχναράς έχει σκηνοθετήσει και έχει γίνει βοηθός σκηνοθέτη σε πάνω από 40 τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές παραγωγές. Επίσης, έχει εργαστεί ως σκηνοθέτης στις ειδήσεις και σε πολλές ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές του MEGA, όπως τα: “7+7”, “Φάκελοι”, “Πρωταγωνιστές”, “Μουσικά Βραβεία Αρίων”, Τηλεμαραθώνιος “Αλυσίδα Αγάπης”, Τηλεοπτικά Βραβεία “Πρόσωπα 2006”, στις πρωινές εκπομπές “Σαν Στο Σπίτι Σας”, “Όμορφος Κόσμος Το Πρωί”, “Πρωινό μου”, “Mega με μία”, “Πρωινό μας”, “Καλημερούδια”, ενώ το 2016 μεταφέρθηκε στο Έψιλον ως σκηνοθέτης στην ψυχαγωγική εκπομπή “Επιτέλους Σαββατοκύριακο”.

Τηλεοπτικές σειρές

Φιλμογραφία

Θεατρικές παραστάσεις

Τηλεπαιχνίδια

Εκπομπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version