Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Άγιοι Ανάργυροι: «Μου είχε πει ότι ήταν έγκυος η 28χρονη Κυριακή και περίμεναν κοριτσάκι» – Τι λέει συνάδελφος του 39χρονου δράστη

Επιστρέφει στις φυλακές του Κορυδαλλού ο 39χρονος
Άγιοι Ανάργυροι ζευγάρι

Στο φως ήρθε μαρτυρία ενός συναδέλφου του 39χρονου δολοφόνου της 28χρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων.

«Όταν με πήραν οι φίλοι μου και μου λένε ‘ρε συ ο Θανάσης’, λέω: ‘εντάξει, αυτός έχει ημερομηνία λήξης, σίγουρα θα αυτοκτονήσει’, γιατί ξέρω την αγαπούσε την Κυριακή. Η Κυριακή ήταν ένα χρυσό κορίτσι, τον ακολουθούσε, την έπειθε, μάλωναν», είπε αρχικά μιλώντας στην εκπομπή Live News του MEGA ο συνάδελφος του 39χρονου δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα.

Παράλληλα θυμήθηκε ένα περιστατικό που του είχε κάνει εντύπωση: «Με παίρνει πριν δύο χρόνια, ή τρία δε θυμάμαι, μου λέει ‘μάστορα, αν έχεις δουλειά’, του λέω ‘ρε συ έχεις σοβαρευτεί;’, μου λέει ‘έχω σοβαρευτεί, αρραβωνιάζομαι με την Κυριακή, θα κάνουμε και ένα παιδάκι. Μου είχε δώσει την εντύπωση να καταλάβω ότι ήταν έγκυος».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνάδελφος του 39χρονου δράστη, γνώριζαν και το φύλο του μωρού, «μου είχε πει και κορίτσι».

«Εγώ εύχομαι να μην πεθάνει, να του δώσει ο Θεός άλλα 100 χρόνια, με αναπηρία 95% στον εγκέφαλο και το άλλο 5% να είναι εφιάλτες στα όνειρα του».

Επιστρέφει στις φυλακές του Κορυδαλλού ο 39χρονος

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε στην εκπομπή Live News του MEGA ότι ο 39χρονος δολοφόνος επιστρέφει από το Αττικό Νοσοκομείον όπου νοσηλευόταν πίσω στις φυλακές του Κορυδαλλού υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο-σοκ: Το μοιραίο δυστύχημα στο Μαρκόπουλο -Η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης

Πρόστιμα Σκρέκα σε τρεις εισπρακτικές εταιρείες – “Στεκόμαστε απέναντι σε αθέμιτες πρακτικές”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version