Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Ο Τσιτσιπάς απαντά στους haters – “Έχω να σας δώσω πολλά ακόμα για να θυμώσετε”

Τι έγινε στον αγώνα με τον Ρούμπλεφ
Στέφανος Τσιτσιπάς

Στα αρνητικά σχόλια και τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Ρούμπλεφ στο ATP Finals, απάντησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που είναι γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του έγραψε: “Αγαπητοί haters έχω να σας δώσω πολλά ακόμα για να θυμώσετε. Να έχετε υπομονή”.

Υπενθυμίζεται ότι στο τρίτο σετ με το Ρώσο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέταξε με δύναμη το μπαλάκι προς την πλευρά που βρισκόταν η ομάδα του και ο πατέρας του Απόστολος. Το κοινό, φυσικά, τον αποδοκίμασε έντονα.

Λίγο αργότερα, ο πατέρας του και προπονητής του Απόστολος Τσιτσιπάς προσπαθούσε να του δώσει οδηγίες, με τον τενίστα να μην μπορεί να τις αφομοιώσει.

Πάντως, μπορεί ο Έλληνας τενίστας να μην κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά του ATP Finals, αλλά έβαλε στον λογαριασμό του σχεδόν 700.000 ευρώ!

Σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει η ATP για τα χρηματικά έπαθλα στους συμμετέχοντες, ο Τσιτσιπάς πήρε 318.099 ευρώ για τα τρία ματς που έδωσε στη φάση των ομίλων, ενώ για τη μία νίκη του πήρε άλλα 381.023 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 21 με 28 Νοεμβρίου

“Σαφάρι” ελέγχων για το μαύρο χρήμα στα Airbnb – “Φύλλο και φτερό” οι συναλλαγές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version