Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Πανέξυπνα tips για να χάσετε τα κιλά των διακοπών χωρίς άγχος

Μόνο σωστή οργάνωση και πρόγραμμα
Περιττά κιλά

Τελείωσαν οι καλοκαιρινές διακοπές και αυτό που σας έμεινε είναι αναμνήσεις και … περιττά κιλά; Μην ανησυχείτε, μπορείτε εύκολα να επανέλθετε και να αποκτήσετε πίσω τη «χαμένη» σας σιλουέτα ακολουθώντας μικρά διατροφικά tips και υιοθετώντας καθημερινά συνήθειες που σύντομα θα σας χαρίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι οργάνωση, ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα και λίγη υπομονή!

Η επιστροφή στην ισορροπημένη διατροφή που αφήσαμε πίσω κατά την περίοδο των διακοπών είναι το «κλειδί» για να δείτε το δείκτη της ζυγαριά σας να κατεβαίνει και τα περιττά κιλά να εξαφανίζονται!

Βάλτε στόχο τον αριθμό των κιλών που θέλετε να χάσετε χωρίς υπερβολές, οργανωθείτε με το σωστό πρόγραμμα διατροφής, γεμίστε το ψυγείο και την κουζίνα σας με τροφές που θα αποτοξινώσουν τον οργανισμό σας, θα σας χαρίσουν θρεπτικά συστατικά και θα σας κρατήσουν χορτάτους και σύντομα θα δείτε τα αποτελέσματα που θέλετε στο σώμα σας!

  1. Ξεκινήστε μειώνοντας την ποσότητα από τα κυρίως γεύματα της ημέρας σας. Δεν χρειάζεται να αποκλείσετε εντελώς τροφές που σας αρέσουν και τις απολαμβάνετε. Αρκεί μόνο να τρώτε λιγότερο από αυτές ή να δοκιμάσετε συνδυασμούς τροφίμων που ενεργοποιούν καλύτερα τον μεταβολισμό σας.

Οι εξαντλητικές δίαιτες και το άγχος για τη γρήγορη απώλεια κιλών δεν είναι η ιδανική λύση για να επανέλθει το σώμα σας όπως θα θέλατε μετά τις διακοπές.

Κάτι τέτοιο θα σας γεμίσει περισσότερο άγχος και ίσως σας κουράσει και σας «ρίξει» τελικά περισσότερο στο φαγητό! Η επιστροφή σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής αντίθετα, χωρίς υπερβολές, θα σας χαρίσει ευεξία, διώχνοντας μακριά το ανεπιθύμητο έξτρα βάρος!  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version