Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Θάνος Πλεύρης: Το επικό σχόλιο για τον φημολογούμενο γάμο του πατέρα του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα (vid)

"Δεν είναι πολύ ευχάριστο να σχολιάζω γάμους αυτήν την περίοδο αλλά..."

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έκανε δηλώσεις ο Θάνος Πλεύρης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη. Στο σημείο εκείνο προέκυψε και σχόλιο τον φημολογούμενο γάμο του πατέρα του, Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε: «Τα προβλήματά μας είναι αυτά της ελληνικής κοινωνίας. Δεν θα μπω στο κομμάτι του γάμου, γενικώς δεν είναι πολύ ευχάριστο να σχολιάζω γάμους αυτήν την περίοδο αλλά γενικώς ο κ. Κασσελάκης επιλέγει να προβάλλει την προσωπική του ζωή. Εμείς έχουμε επιλέξει να αντιμετωπίζουμε ως πολιτικό πρόσωπο, στην προσωπική του ζωή μπορεί να κάνει ό,τι ο ίδιος επιθυμεί αλλά δε μπορεί να γίνεται πρόβλημα του τόπου».

Στη συνέχεια, ο Θάνος Πλεύρης ρωτήθηκε πιο συγκεκριμένα για τους γάμους, αλλά πολύ ευγενικά απέφυγε να απαντήσει λέγοντας με χαμόγελο: «Θα τους δούμε τους γάμους, θα τους δούμε… τώρα δεν έχουμε τίποτα άλλο».

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας και η Φωτεινή Πετρογιάννη επεσήμαναν ότι το σχόλιο για τον γάμο, ήταν η «άβολη τοποθέτηση για τον γάμο του πατέρα του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα”.

Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν: Η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση, υπερασπίζεται τη γη της – Δεν πάω στο Ισραήλ

Η εξομολόγηση της Βάνας Μπάρμπα για την υγεία της, τη νέα της εκπομπή και τον θάνατο της αδελφής της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version