Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Αυτή είναι η οικογένεια της Ελευθερίας Ελευθερίου – Οι 2 κούκλες αδελφές και οι γονείς τους

Πρόκειται για μία πολύ δεμένη οικογένεια
Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι τραγουδίστρια η οποία μπήκε την Κυριακή (19/2) στο Survivor All Star και απασχολεί ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα τα ΜΜΕ, καθώς εκείνη και ο Μάριος Πρίαμος παρόλο που έχουν σχέση, εκείνος αντάλλαξε καυτά φιλιά με την Καρολίνα Καλύβα.

Έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στη μουσική βιομηχανία και πάντα η Ελευθερία Ελευθερίου είχε ως στήριγμά της την οικογένειά της με την οποία είναι πάρα πολύ δεμένη. Παρόλο που μένουν στην Κύπρο, η αγάπη και η στήριξη που δείχνουν ο ένας στον άλλον είναι συνεχόμενη και έχουν αναπτύξει πολύ ισχυρούς δεσμούς.

Η οικογένειά της

Έχει μεγαλώσει μαζί με τους γονείς της και τις δύο αδελφές της και είναι όλοι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους. Παρόλο που μένουν μόνιμα στην Κύπρο, στηρίζουν πάντα την Ελευθερία Ελευθερίου σε κάθε της βήμα και μεταξύ τους έχουν συνεχή επικοινωνία.

Η Ελευθερία Ελευθερίου αγκαλιά με την μητέρα της

Μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου έχει μοιραστεί πολλές φορές στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους δικούς της. Όπως φαίνεται, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μαμά της, με την οποία μάλιστα έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά.

Τρυφερό στιγμιότυπο μαμάς – κόρης

Η σχέση με τον πατέρα της

Γενικότερα η δημοφιλής τραγουδίστρια διατηρεί άριστες σχέσεις με όλη της την οικογένεια και τους γονείς. Εκείνοι την στηρίζουν από τα πρώτα της βήματα στη μουσική και βρίσκονται πάντα δίπλα της να την καμαρώνουν και να την στηρίζουν. Όπως είναι λογικό, πολλές φορές της λείπουν καθώς μένουν μόνιμα στην Κύπρο, ενώ εκείνη το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα. Μάλιστα λίγα χρόνια πριν και ανήμερα των γενεθλιών του είχε ανεβάσει μία φωτογραφία και στην λεζάντα της έγραφε: “Χρόνια πολλά στον πατέρα μου. Μακάρι να ήμουν εκεί”. Δείτε παρακάτω το τρυφερό στιγμιότυπο:

Ο πατέρας της Ελευθερίας Ελευθερίου μαζί με τις αδελφές της

Οι δύο αδελφές της

Η Ελευθερία Ελευθερίου διαθέτει ένα αρκετά εντυπωσιακό παρουσιαστικό, ενώ τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και το καλλίγραμμο σώμα της δεν παιρνούν ποτέ απαρατήρητα. Οι δύο αδελφές της είναι εξίσου εντυπωσιακές και παρόλο που δεν μοιάζουν μεταξύ τους, πρόκειται για δύο πολύ όμορφες γυναίκες. Μάλιστα το 2022 ταξίδεψε μέχρι την Κύπρο, καθώς η αδελφή της Μαρία παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της. Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την ημέρα του γάμου τους:

Είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Σοκ στον Έβρο – Βρήκαν μαχαιρωμένη σε χαράδρα την 28χρονη επικεφαλής του καρναβαλιού

“Σε εσάς που μας ακούτε” – Οι καλλιτέχνες απαντούν με εκτενή επιστολή τους στον Γιατρομανωλάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version