Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Το σχέδιο του δολοφόνου της Νικολέττας για να “ξεγελάσει” την ΕΛ.ΑΣ. – Πού ήθελε να πάει

Ξεσπά ο πατέρας της 17χρονης κατά του 22χρονου Πακιστανού
Δολοφονία στο Περιστέρι

Δολοφονία στο Περιστέρι: Στα χέρια των δικαστικών αρχών βρίσκεται πλέον ο 22χρονος Πακιστανός που αφαίρεσε με φρικτό τρόπο τη ζωή της 17χρονης Νικολέττας.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο “φως” προκαλούν αποτροπιασμό, ενώ όπως φαίνεται ο δράστης έκανε τα πάντα για να διαφύγει της σύλληψης.

Υπενθυμίζεται πως ο 22χρονος που συνελήφθη την Παρασκευή το βράδυ στη Βόρεια Μακεδονία, οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ευελπίδων και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή το πρωί της Δευτέρας.

Ο ίδιος ομολόγησε την άγρια δολοφονία της 17χρονης, υποστηρίζοντας πως μάλωσαν και πάνω στον καβγά τής έκλεισε το στόμα και την μύτη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Δολοφονία στο Περιστέρι: Ξεσπά ο πατέρας της 17χρονης

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και ξέσπασε κατά του 22χρονου.

Αναφερόμενος στη σύλληψή του είπε πως “είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει “φύγει”. Ποιος θα το φέρει πίσω το παιδί; Θα το φέρει κανένας;”.

Για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη” σημείωσε συγκινημένος.

Σε ερώτηση για το τι θα τού έλεγε, απάντησε: “Ντροπή του… Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά τού φέρεται έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη είναι αυτή;”.

Έχω άλλα τρία παιδιά από πίσω. Τώρα δεν σκέφτομαι απολύτως τίποτα. Θα κοιτάξω να δω πώς θα συμμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά τώρα είναι ράκος, όλα τα παιδιά. Ειδικά η Αναστασία που είναι μαζί στην Αθήνα, μεγάλο σοκ” πρόσθεσε ο ίδιος.

Πώς προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις Αρχές

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Νικολέττας σχεδίασε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου να διαφύγει στο εξωτερικό και να μην συλληφθεί.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, τελικός προορισμός του φαίνεται πως ήταν η Γερμανία.

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή υπήρξαν διαρροές που ανέφεραν ότι ο 22χρονος κρυβόταν στην Αθήνα και ήταν έτοιμος να παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με το Mega, όμως, φαίνεται πως και αυτό ήταν μέρος του σχεδίου του, ώστε να αποπροσανατολίσει τις Αρχές.

Δολοφονία στο Περιστέρι: Καρέ – καρέ οι κινήσεις του δολοφόνου

Η δολοφονία της Νικολέττας διαπράχθηκε στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας 1η Αυγούστου. Αφού άφησε τα κλειδιά του στο διαμέρισμα και πήρε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, εξαφανίστηκε. Ο 22χρονος, στις 19:22 αναχώρησε από την Αθήνα με τρένο για τη Θεσσαλονίκη.

Την Τρίτη 2 Αυγούστου διέμεινε σε κρησφύγετο στη Θεσσαλονίκη, ενώ επικοινώνησε με ομοεθνείς του, λέγοντάς τους πως θα φύγει από τη χώρα. Έκτοτε, άρχισε να οργανώνει το σχέδιο διαφυγής του στο εξωτερικό.

Την Τετάρτη, ξεφορτώθηκε τα δύο κινητά τηλέφωνα (το ένα ήταν του θύματος) και προμηθεύτηκε νέες κάρτες SIM και νέα συσκευή.

Μία ημέρα μετά, την Πέμπτη, ξεκίνησε για τα σύνορα και τα ξημερώματα της Παρασκευής πέρασε παράνομα στη Βόρεια Μακεδονία.

Την ίδια ημέρα, η Ελληνική Αστυνομία εντόπισε τα ηλεκτρονικά του ίχνη, ενημέρωσε τις τοπικές αρχές και ο δράστης εντοπίστηκε μαζί με έξι άτομα, όπου και συνελήφθη. Στις 21:00 της Παρασκευής, ο 22χρονος παραδόθηκε στα σύνορα στις ελληνικές αρχές.

Το μεσημέρι του Σαββάτου οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικής δύναμης ενώπιον του Εισαγγελέα προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του και ακολούθως μετήχθη ενώπιον του 25ου Ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα το πρωί.

Σημειώνεται ότι ο μέχρι σήμερα καταζητούμενος για τον φόνο στο Περιστέρι, εμφανίστηκε στις δικαστικές αρχές χωρίς παρουσία δικηγόρου.

Ειδήσεις σήμερα

Απίστευτο βίντεο – Το Sifnos Jet πλέει “σαν καρυδότσουφλο” – Μάχη να δέσει στο λιμάνι με ανέμους πάνω από 7 μποφόρ

Η τραγική ιστορία του μικρού Άρτσι που συγκλόνισε τον πλανήτη – “Έσβησε” ύστερα από 4 μήνες σε κώμα (vids)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version