Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Συνελήφθη ξανά μετά από νέα μήνυση

Με χειροπέδες στα χέρια και σκυμμένο το κεφάλι πέρασε την πόρτα του ανακριτή
Στάθης Παναγιωτόπουλος

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε το πρωί της Δευτέρας ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από την πίσω πόρτα, με χειροπέδες στα χέρια και σκυμμένο κεφάλι.

Πριν από λίγο, όμως, ο παρουσιαστής συνελήφθη ξανά. Κι αυτό διότι, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, υπάρχει νέα μήνυση από γυναίκα με την οποία διατηρούσε δεσμό πριν από περίπου 10 χρόνια για ανάρτηση ροζ βίντεο.

Έτσι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε εκ νέου στον εισαγγελέα. Μένει να φανεί αν οι υποθέσεις θα συσχετιστούν ή αν θα λάβει εκ νέου προθεσμία.

Σύμφωνα πάλι με τον ΑΝΤ1, η διαδικασία θα συνεχιστεί και ο παρουσιαστής θα απολογηθεί για την προηγούμενη καταγγελία και κατόπιν θα φανεί πως θα εξελιχθεί η διαδικασία.

Υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες

Ο Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ‘’Καλημέρα Ελλάδα’’ για την υπόθεση, καθώς είναι συνήγορος μιας εκ των καταγγελλουσών.  

‘’Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας θα κρίνουν αν θα προφυλακιστεί’’ ανέφερε ο δικηγόρος στον Γιώργο Παπαδάκη.

Μίλησε για κατ’ επανάληψη τέλεση του αδικήματος και εξέφρασε τη θέση ότι ‘’δεν θα του κάνει εντύπωση αν προφυλακιστεί’’.

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Πώς μπορεί να αποδειχθεί αν υπήρχαν οικονομικές συναλλαγές;

‘’Έχω έρθει σε επαφή με άλλη μια κοπέλα που θα πάει στο Ηλεκτρονικό Έγκλημα να δει αν υπάρχει δικό της βίντεο. Μου έχουν έρθει 2 βίντεο από δύο κοπέλες που δεν γνωρίζω που ενδεχομένως να έχουν σχέση’’ συμπλήρωσε ο κ. Απόστολος Λύτρας.  Απάντησε, μάλιστα, ότι συμμετέχει στα εν λόγω βίντεο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Εξήγησε, πάντως, πως είναι δύσκολο να αποδειχθούν οι οικονομικές συναλλαγές σε τέτοιες παράνομες ιστοσελίδες.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως τα βίντεο εξακολουθούν να είναι ανεβασμένα, ενώ είπε πως η γυναίκα την οποία εκπροσωπεί είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Θυμίζουμε, ότι μιλώντας στο MEGA, η δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας, Σταυρούλα Πρίλη, αποκάλυψε την ύπαρξη ακόμα τεσσάρων καταγγελιών σε βάρος του παρουσιαστή.

Ειδήσεις σήμερα:

Το DEBATER στη γειτονία του Κάρολου Παπούλια – Η επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία (vid)

Παραλίγο τραγωδία στο Καματερό από λαμπάκια – Η ιδιοκτήτρια περιγράφει στο DEBATER πως λαμπάδιασε το σπίτι (vid)

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών σύμφωνα με το IMDb

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version