Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Η πρώτη βόλτα του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τη σύζυγό του μετά την αλλαγή του χρόνου (vid)

Δώδεκα γυναίκες φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση
Στάθης Παναγιωτόπουλος

Την πρώτη βόλτα του μετά την Πρωτοχρονιά έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στη Θεσσαλονίκη με τη σύζυγό του και τον σκύλο τους.

Στις εικόνες που μετέδωσε το Πρωινό, φαίνεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να περπατά με τη συζυγό του, χωρίς να κρατιούνται από το χέρι, όπως έκαναν στην πρώτη βόλτα αφότου βγήκε η απόφαση να είναι ελεύθερος υπό όρους μέχρι να δικαστεί.

Για να καταγράψει τις σκηνές αυτές ο φωτογράφος έκανε υπομονή για έξι ολόκληρες ώρες, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή. Όταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η σύζυγός του τον αντιλήφθηκαν, δεν έκαναν τίποτα για να τον εμποδίσουν, ωστόσο δεν του μίλησαν όταν εκείνος τους χαιρέτησε.

Όπως είπε ο Κέλλυ Χεινοπώρου, την Πρωτοχρονιά ο παρουσιαστής την πέρασε ουσιαστικά στην απομόνωση.

Τις τελευταίες μέρες έχει επαφές μόνο με τον αδελφό του και τον δικηγόρο του, χωρίς πολλές συναντήσεις ή να δέχεται επισκέψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, 12 είναι οι γυναίκες που σχετίζονται με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τα τελευταία χρόνια και διαθέτουν ή αναζητούν στοιχεία για ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες τους, που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο χωρίς εκείνες να το ξέρουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version