Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Γλυκά Νερά – Αυτά είναι τα σενάρια διαφυγής των αδίστακτων κακοποιών – Θα “μιλήσουν” οι κάμερες; (pics&vid)

Οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν τη σκηνή του εγκλήματος όπως σε τρομοκρατικά χτυπήματα

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά ζητώντας το αυτονόητο… δηλαδή να συλληφθούν οι δράστες και να αποδοθεί δικαιοσύνη, οι έμπειροι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ που χειρίζονται την υπόθεση κάνουν φύλλο και φτερό κάθε στοιχείο που θα τους βοηθήσει να συνθέσουν το παζλ της ταυτοποίησης των αδίστακτων κακοποιών.

Τα σενάρια διαφυγής των δραστών


• Όπως βλέπετε και στον χάρτη η πάροδος παναγουλη είναι αδιέξοδος. Οι δράστες λοιπον αν στάθμευαν το αυτοκίνητο εκεί θα «εγκλωβίζονταν» σε περίπτωση που θα έπρεπε να φύγουν γρήγορα


• Στάθμευσαν το όχημα στην Οδό Παναγούλη (όχι την πάροδο) μπήκαν στο οικόπεδο από πίσω της μεζονέτας (κόκκινος κύκλος) και εν συνεχεία παραβίασαν το παράθυρο στο ημιυπόγειο της μεζονέτας και ανέβηκαν στη σοφίτα που κοιμόταν το ζευγάρι με το μόλις 11 μηνών βρέφος
• Βγαίνοντας από τη μεζονέτα από το ίδιο παράθυρο μπήκαν στο αυτοκίνητο και ακολούθησαν την πορεία κόκκινο βελάκι προς Λ Λαυρίου όπου και εξαφανίστηκαν.

Η εξέλιξη της εξέλιξη της έρευνας – Σε συνεργασία το Τμήμα Ανθρωποκτονιών με Τμήμα Ληστειών

• Σίγουρα τρεις οι δράστες μεσα στο σπίτι, εξετάζεται 4 άτομο σε ρολο τσιλιαδόρου
• Στο στόχαστρο λίστα με 100 υπόπτους (ανάμεσα τους 5 άγριες συμμορίες που δρουν στα βορειοανατολικά προάστια)
• Οι περισσότεροι από αυτούς τους κακοποιούς έχουν αποφυλακιστεί
• Ακολουθούν μέθοδο αφαιρετικής διαδικασίας ώστε να φτάσουν στους δράστες
• Ξεψαχνίζουν το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας
• 10 περίπου μάρτυρες που είδαν κάτι τις προηγούμενες ημέρες ή άκουσαν εκείνη την ημέρα. Μάρτυρας χθες στον ΑΝΤ1 (πλάτη) που κάνει λόγω για έναν κοντό τύπο που ρωτούσε επίμονα για δρόμους στην περιοχή τις προηγούμενες ημέρες.
• Ψάχνουν γενετικό υλικό και αποτυπώματα από την “σοφίτα της φρίκης”. Το ΛΑΘΟΣ των δραστών η πολύ ώρα που παρέμειναν στην μεζονέτα ψάχνοντας για χρήματα. Εκτιμούν τουλάχιστον 1,5 ώρα

To ξέσπασμα της μητέρας της Καρολάιν

“Θέλω το μωρό μου πίσω” είπε η χαροκαμένη μάνα και συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί να σκοτώσουν την 20χρονη μητέρα στα Γλυκά Νερά; Ο Πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ν.Α Αττικής κύριος Καλλιακμάνης μιλώντας στον ΑΝΤ1 έθεσε το ερώτημα και έδωσε ως πιθανή αιτία εκτός το ότι αντέδρασε να είδε κάποια από τα χαρακτηριστικά των δραστών και έτσι να την αποτελείωσαν.

Ασφυκτικός ο θάνατος της Καρολάιν

Απόφραξη των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας ο θάνατος της Καρολάιν σύμφωνα με την ιατροδικαστικη έκθεση όπως έγραψε το DEBATER.

Την γύρισαν μπρούμυτα, την έδεσαν πισθάγκωνα με μπλούζα και με ένα ύφασμα στο στόμα την έπνιξαν κλείνοντας της παράλληλα με τον αντίχειρα και τον δείκτη τη μύτη της.

Πού στρέφονται οι έρευνες


Την πηγή της πληροφόρησης των δραστών της δολοφονίας της 20χρονης στα Γλυκά Νερά αναζητούν οι Αρχές, έχοντας βάλει στο «μικροσκόπιο» ανθρώπους από το στενό ή ευρύτερο περιβάλλον του ζευγαριού που ήξεραν για τα χρήματα που είχαν στο σπίτι.

«Πού είναι τα λεφτά ρε; Θα σκοτώσουμε το μωρό αν δεν μας πεις», είπαν πολλάκις στον 33χρονο οι δράστες, που φαίνεται πως γνώριζαν ότι υπήρχαν μέσα στο σπίτι χρήματα για τις ανάγκες σπιτιού που έχτιζε η οικογένεια.

Παρά το ότι ο σύζυγος τους είπε ότι τα 10.000 ευρώ ήταν μέσα σε κουτί Monopoly στο υπόγειο, οι αδίστακτοι επέστρεψαν ζητώντας κι άλλα, χωρίς να πειστούν ότι ήταν μόνο αυτό το ποσό μέσα στη μεζονέτα.

Οι δράστες του εγκλήματος που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο επικηρύχθηκαν με το ποσό των 300.000 ευρώ.

Σε δήλωση που έκανε ο νεαρός άνδρας το απόγευμα της Τρίτης, είπε πως «τους παρακαλέσαμε, τους ικετεύσαμε να πάρουν τα χρήματα και να μην μας κάνουν κακό, να φύγουν, αλλά δεν το έκαναν» και όταν ερωτήθηκε τι ζητεί τώρα, απάντησε: «να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς», εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι οι τρεις που του κατέστρεψαν τη ζωή θα βρεθούν.

Δεκάδες φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών είδε ο σύζυγος της Καρολάιν

Ο 33χρονος μετά την πολύωρη κατάθεσή του μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ όπου είδε δεκάδες φωτογραφίες σεσημασμένων, πρόσφατα αποφυλακισμένων, αδειούχων από τις φυλακές, με τις Αρχές να θεωρούν ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο εισβολής και πιθανή παρακολούθηση της οικογένειας.

Οι τρεις εισβολείς είχαν καταστρέψει την κάμερα που βρισκόταν έξω από το σπίτι, ενώ έστρεψαν σε άλλες κατευθύνσεις όσες ήταν μέσα στο σπίτι.

Το υλικό των καμερών των γειτονικών σπιτιών και επιχειρήσεων έχει μπει στο μικροσκόπιο, ενώ εξετάζεται και η μαρτυρία γείτονα που παρατήρησε ύποπτο όχημα να κινείται κοντά στο σπίτι της οικογένειες τις προηγούμενες ημέρες.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της Αλοννήσου με τη δολοφονία της Καρολάιν – Ήταν το κορίτσι που πάντα χαμογελούσε

Πώς έγινε το φριχτό έγκλημα

Από το παράθυρο του υπογείου μπήκαν οι τρεις κακοποιοί στο σπίτι της οικογένειας, γύρω στις 05:00 της Τρίτης. Φορώντας κουκούλες full face οι δύο και περιλαίμιο σηκωμένο στο πρόσωπο, οι «δύο ψηλοί κι ένας κοντός», όπως του περιέγραψε ο 33χρονος, ανέβηκαν στη σοφίτα, όπου κοιμόταν η οικογένεια. Πριν είχαν κρεμάσει από την κουπαστή της εσωτερικής σκάλας το σκυλί του ζευγαριού, που γάβγιζε.

Τους ξύπνησαν με ένα περίστροφο κι ένα πιστόλι και σημαδεύοντας το μωρό, τους ζήτησαν να τους πουν πού ήταν τα χρήματα .Οι δύο μιλούσαν καλά ελληνικά, ενώ ο τρίτος μία ξένη γλώσσα που ο άνδρας δεν μπορούσε να αναγνωρίσει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version