Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Απαρηγόρητος ο ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής για τον θάνατο του τραγουδιστή – «Δεν μπορώ να το αντέξω» (vid)

Τι είπε στο DEBATER μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του ξαδέρφου του
Γιάννης Βογιατζής

Τεράστια θλίψη στον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, χώρο προκάλεσε σήμερα (Δευτέρα 15/5) η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Γιάννη Βογιατζή.

Στα 89 του χρόνια, ο Γιάννης Βογιατζής «έφυγε» αφήνοντας πίσω του τεράστια παρακαταθήκη με τα αγαπημένα τραγούδια του και τις συμμετοχές του σε θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε επέμβαση στην ουρολογική κλινική του «Λαϊκού», έπειτα από νεφρολογικό πρόβλημα που παρουσίασε.

Η περιπέτεια της υγείας του συνεχίστηκε, καθώς μερικές ημέρες πριν μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αποφρακτικό ειλεό στο Ιπποκράτειο. Παρά το γεγονός ότι οι γιατροί φρόντισαν και πρόλαβαν το περιστατικό, ο Γιάννης Βογιατζής εκδήλωσε οξεία νεφρική ανεπάρκεια και λίγες ώρες μετά έπαθε καρδιακή ανακοπή. Αιτία θανάτου του είναι η «πολυοργανική ανεπάρκεια».

Ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής στο DEBATER

Αφού η θλιβερή είδηση του θανάτου του Γιάννη Βογιατζή έγινε γνωστή, το DEBATER επικοινώνησε με τον συνονόματο ηθοποιό και ξάδερφο του εκλιπόντος για την πρώτη του αντίδραση.

Ο ίδιος, απαρηγόρητος, δήλωσε χαρακτηριστικά «Εγώ είμαι να πεθάνω πρώτα και όχι ο Γιάννης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είναι καλή ημέρα, μόλις έμαθα αυτό το πράγμα και δεν μπορώ να το αντέξω. Εγώ είμαι να πεθάνω πρώτα και όχι ο Γιάννης.

Μιλούσαμε τηλεφωνικά και δεν τον έπαιρνα τελευταία γιατί καταλάβαινα ότι είναι επιβαρυμένη η υγεία του. Δεν ήθελε να μιλάει στο τηλέφωνο πολύ, δεν μου το έλεγε ποτέ βέβαια αυτό. Είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση…», είπε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου: Ποιος είναι ο αντίπαλος του Ερντογάν για την προεδρία της Τουρκίας (pics&vid)

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Βρισηίδα Ανδριώτου: “Ούτε θέλω, ούτε δεν θέλω να έχουμε σχέσεις” (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version