Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Η μις Κροατία προκάλεσε “αναστάτωση” στο Μουντιάλ – Ένα “βήμα” πριν τη σύλληψη στο Κατάρ (pic&vid)

Πήρε αμέτρητα αρνητικά σχόλια
Μουντιάλ 2022

Στο Μουντιάλ 2022, που διεξάγεται στο Κατάρ, έκανε την εμφάνισή της μία πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία, η οποία τράβηξε τα βλέμματα και βοήθησε τους φίλαθλους να ξεπεράσουν το γεγονός ότι ο αγώνας Κροατίας – Μαρόκο, έληξε 0-0.

Στο Κατάρ, τηρούνται αυστηροί κανονισμοί σχετικά με την ενδυμασία, οπότε η εμφάνιση της μις Κροατία, Ivana Knoll, με ερυθρόλευκο ολόσωμο μαγιό G-String, στους δρόμους του Κατάρ, ίσως να λερώσει το ποινικό μητρώο της κοπέλας, αφού κινδυνεύει με σύλληψη.

Επιπλέον, η Ivana Knoll, έκανε την εμφάνισή της και στις κερκίδες του Μουντιάλ 2022, φορώντας πάλι τα χρώματα της Κροατίας σε ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και με κουκούλα.

Παρ’ όλο που το φόρεμα ήταν μακρύ, ήταν πάλι αντίθετο στους κανονισμούς της χώρας, καθώς η χώρα είχε προειδοποιήσει τους οπαδούς να σεβαστούν του ενδυματολογικούς κανόνες του Κατάρ, δηλαδή να καλύπτονται οι ώμοι και τα γόνατα, ανεξαρτήτως φύλου.

Το μοντέλο, δεν ήθελε να αφήσει τις εμφανίσεις της να περάσουν απαρατήρητες, οπότε δημοσίευσε φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram, οι οποίες μάζεψαν αμέτρητα likes, αλλά και πληθώρα αρνητικών σχολιασμών.

Ένας χρήστης, μάλιστα, της σχολίασε: “Σεβάσου τη χώρα και τη θρησκεία μας“.

Ειδήσεις σήμερα:

Η αιματηρή σκηνή του Maestro και ο ενθουσιασμός του κοινού στο Twitter (pics&vid)

Συναγερμός στη Βραζιλία με Νεϊμάρ – Χάνει Ελβετία, κίνδυνος για όλο το Μουντιάλ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version