Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Αυτά είναι τα τρία πιο μισητά ζώδια!

Έχουν και θετικά αλλά τα αρνητικά υπερτερούν…
Ζώδια

Υπάρχουν τρία ζώδια τα οποία οι περισσότεροι έχουν βάλει σε black list και όταν γνωρίζουν κάποιον που ανήκει σε ένα από αυτά θέλουν απλά να τρέξουν μακριά!

Ποια είναι όμως τα “μαύρα πρόβατα” του ζωδιακού κύκλου και γιατί τα αρνητικά τους χαρακτηριστικά τα ακολουθούν σε κάθε τους βήμα και κάνουν τους άλλους να τους βλέπουν με κακό μάτι;

Φυσικά πρέπει να πούμε ότι αυτά τα τρία ζώδια έχουν και τα θετικά τους απλά τα υπόλοιπα υπερτερούν και γι’ αυτό έχουν αποκτήσει κακή φήμη!

Δίδυμος

Δυστυχώς ο Δίδυμος στατιστικά έχει πάρει τα πρωτεία στην αντιπάθεια για συγκεκριμένο λόγο. Θεωρείται διπρόσωπος και ψεύτης! Κατηγορείται ότι μιλάει πολύ, δεν κρατάει το στόμα τους κλειστό και του αρέσουν τα κουτσομπολιά. Επιπλέον δεν είναι και ο καλύτερος φίλος που μπορεί να σου τύχει. Δεν φημίζεται για την εχεμύθεια του και ακόμα δύσκολα θα στηριχτείς πάνω του γιατί είναι “αλλού”. Από την άλλη πρέπει να πούμε ότι ο Δίδυμος είναι πολύ δραστήριος, κοινωνικός και έχει πάντα διάθεση μικρού παιδιού που μπορεί να σε παρασύρει στον δικό του κόσμο και να περάσεις συναρπαστικά μαζί του!

Λέων

Ο Λέων ενώ ξεχωρίζει για την γενναιοδωρία του πολλές φορές γίνεται “μισητός” για το ύφος το υπεροπτικό και την μεγάλη ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Θέλει να είναι ο αρχηγός σε όλα, να ξεχωρίζει παντού και η προσοχή να είναι στραμμένη όλη πάνω του όπου και να βρίσκεται. Νιώθει μοναδικός και έτσι θέλει να τον βλέπουν και οι άλλοι. Του αρέσει να ακούει κομπλιμέντα και όταν δεν εκφράζουν οι άλλοι το θαυμασμό τους για εκείνον, καυχιέται ο ίδιος για τα κατορθώματα του! Εντάξει μπορεί να είναι λίγο υπερβολικός και κουραστικός για όλα τα παραπάνω, όμως δίπλα σε ένα λιοντάρι θα αισθάνεσαι πάντα ασφάλεια, θα σε φροντίζει και επιπλέον θα σε κακομαθάθει όσο κανείς άλλος!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει τη φήμη του κακού, του εκδικητικού και του μυστικοπαθή. Δεν ξέρεις τι κρύβει, δεν σε αφήνει να τον γνωρίσεις πραγματικά και πάντα κρατάει μια απόσταση και διατηρεί ένα μυστήριο γύρω από το όνομα του. Όλα αυτά βέβαια είναι η άμυνα του γιατί δυσκολεύεται να εμπιστευτεί τους γύρω του. Αν καταφέρεις να μπεις στην καρδιά του και να τον κάνεις να νιώσει ασφάλεια δίπλα σου θα σου είναι αφοσιωμένος για πάντα!

Ειδήσεις σήμερα:

Μάνα είναι μόνο μία! Διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ που δεν κάνουν χωρίς τη μαμά τους

Η Λάουρα Νάργες ποζάρει για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα (pic)

Σκάνδαλο με την ανακάλυψη της “Βίβλου των αμαρτωλών” – Το λάθος στην έκτη εντολή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version