Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Χαμός με το viral βίντεο του Πατούλη – Τον έδιωξαν διακριτικά από τη φωτογραφία του Ράλι Ακρόπολις

Δείτε το απίστευτο βίντεο
Ράλι Ακρόπολις

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες από το Ράλι Ακρόπολις, όπου φαίνεται να απομακρύνεται ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης απο την αναμνηστική φωτογραφία.

Στο βίντεο φαίνεται πως ο Γιώργος Πατούλης περνάει μέσα από τους οδηγούς και καταφέρει να φτάσει μπροστά όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που περίμεναν για την αναμνηστική φωτογραφία.

Πρώτος στην αναμνηστική φωτογραφία στεκόταν ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, Ζαν Τοντ, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκη.

Σε αυτή την τριάδα, ξαφνικά και με πολύ έντεχνο τρόπο, εμφανίστηκε ο Γιώργος Πατούλης, αλλά για κακή του τύχη, ένας υπάλληλος της FIA για το Ράλι Ακρόπολις τον εντόπισε και με όμορφο και διακριτικό τρόπο τον απομάκρυνε.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, η αναμνηστική φωτογραφία είναι μεταξύ αυτών των τριών και από πίσω πρέπει να υπάρχουν όλοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων.

Αυτό σημαίνει πως ο Γιώργος Πατούλης δεν είχε θέση σε αυτή τη φωτογραφία και έτσι απομακρύνθηκε αρκετά ευγενικά. Φυσικά και ο ίδιος που γνώριζε δεν έφερε αντίρρηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version