Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Το πρόσωπο έκπληξη που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καπουτζίδη στην Eurovision 2023 (vids)

Τι λένε τα προγνωστικά για Ελλάδα και Κύπρο
Eurovision 2023

Από την Eurovision 2023 που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου θα απουσιάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης, καθώς αποφάσισε να σταματήσει την ανταπόκριση μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια.

Το πρωί της Τετάρτης (16/3), η Φαίη Σκορδά μέσα από το “Πρωινό μας” αποκάλυψε το πρόσωπο – έκπληξη που θα βρίσκεται στη θέση του εκφωνητή δίπλα στη Μαρία Κοζάκου.

“Η κρατική τηλεόραση ψάχνει να βρει ποιος θα είναι ο παρουσιαστής, μετά την επιλογή του Γιώργου Καπουτζίδη. Είχαν γίνει κάποιες σκέψεις για τον Φώτη Σεργουλόπουλο αλλά αυτό το σενάριο δεν προχώρησε.

Παρουσιάστρια της Eurovision 2023 θα είναι η Τζένη Μελιτά και μαζί της θα είναι η Μαρία Κοζάκου που είναι η σταθερά” ανέφερε η παρουσιάστρια.

Την Ελλάδα για φέτος εκπροσωπεί ο 16χρονος Victor Vernicos με το τραγούδι “What They Say” μια δυναμική μπαλάντα, που έγραψε ο ίδιος στα 14 του για να μοιραστεί ένα προσωπικό του βίωμα.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του “Breakfast@Star” Δημήτρη Μαυροκεφαλίδη, η Ελλάδα βρίσκεται στην 29η θέση και η Κύπρος με τον Andrew Lamprou στην 27η με βάση τα προγνωστικά γραφεία.

Η Σουηδία θεωρείται το μεγάλο φαβορί να κερδίσει, με την επιστροφή της Loreen στον μουσικό διαγωνισμό, ενώ ακολουθούν η Φινλανδία και η Ουκρανία.

Ειδήσεις σήμερα:

Μίμης Παπαϊωάννου – Το βιογραφικό, η ηλικία, η σύζυγος, η οικογένεια και το αλτσχάιμερ

O “εξωγήινος” Χάαλαντ “τρέλανε” τον πλανήτη με τα πέντε γκολ στο Μάντσεστερ Σίτι-Λειψία (vids)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version