Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Τέσσερις φορές που η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέβασε τη θερμοκρασία στο Instagram! (pics)

Είναι από τα πιο σέξι κορίτσια του φετινού Survivor
Βρισηίδα Ανδριώτου

Βρισηίδα Ανδριώτου: Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας, My Style Rocks, ενώ φέτος την απολαμβάνουμε στο Survivor όπου μάχεται σε κάθε αγώνισμα για να χαρίσει μια νίκη στην ομάδα της.

Ο λόγος για την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία εδώ και μερικά χρόνια απασχολεί τα media τόσο για τις παρέες της και τους… καυγάδες της, όπως αυτόν με την Ιωάννα Τούνη – η φιλία τους έληξε άδοξα- όσο και για τις super sexy αναρτήσεις που κάνει στο Instagram και μας κόβει την ανάσα.

Το εκρηκτικό μοντέλο πήρε την απόφαση να αφήσει τα ψηλοτάκουνα και τα καλοχτενισμένα μαλλιά και να μπει στο παιχνίδι επιβίωσης και να ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Διανύει ήδη πέντε μήνες μέσα στο Survivor και κατά καιρούς την έχουμε δει να μπλέκεται σε διάφορους καυγάδες και διαφωνίες, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει έρθει πολύ κοντά με τον συμπαίκτης της Σπύρο Μαρτίκα και κάποιοι κάνουν λόγο για το νέο ζευγάρι του παιχνιδιού.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου διαθέτει ένα πολύ δυνατό λογαριασμό στο Instagram και αν ακόμα δεν έχετε επισκεφτεί το προφίλ της, οι φωτογραφίες παρακάτω θα σας πείσουν να το κάνετε!

Αρκετό καιρό πριν μπει στο παιχνίδι είχε ανεβάσει μια φωτογραφία, τοπλες στην παραλία όπου έκρυβε το στήθος της με 2 καρύδες…! Λέτε να ετοίμαζε βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο από τότε και να μην το καταλάβαμε;

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάδρομος Ερμής – Τρία ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο και θα δυσκολευτούν

Αλμυρά και αφράτα muffins με κοτόπουλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version