Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Ο Mente Fuerte μίλησε επιτέλους για τη “μούσα του έρωτα” Μαρία Σολωμού (vid)

"Δεν με ενοχλούν οι φωτογραφίες και τα δημοσιεύματα"
Mente Fuerte

Στο πλατό της εκπομπής του Open “After Dark” με τον Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο δημοφιλής τράπερ, Mente Fuerte.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για τη Μαρία Σολωμού, με την οποία υπάρχουν φήμες ότι έχει σχέση.

Κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, εμφανίστηκε η εικόνα της Μαρίας Σολωμού, με τον τράπερ να λέει “ποια είναι αυτή; Ωραίο! Ωραίο κορίτσι! Έχω δει κάποια σίριαλ που έχει παίξει. Φοβερή σαν ηθοποιός νομίζω. Αυτή που έκανε τη Ράνια στους Singles δεν είναι;”.

Έχεις δει το πρόσωπο της στο εξώφυλλο του άλμπουμ; Η Μαρία μας είναι… Τι να πω; Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ήθελα να είναι στο εξώφυλλο γιατί η πρώτη που ήθελα ήταν πολύ ακριβή και πήγα στην αμέσως επόμενη. Γιατί κοιτάζεις αυτή τη γυναίκα και δεν βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της; Δεν κάνει για μούσα του έρωτα;” πρόσθεσε ο Mente Fuerte για τη γνωστή ηθοποιό.

Επειδή είμαστε κοντά, της έκανα την πρόταση για το εξώφυλλο γιατί θεωρώ ότι το αντιπροσωπεύει όλο αυτό και μπροεί να το στηρίξει 100%” είπε ακόμα.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως “δεν με ενοχλούν οι φωτογραφίες και τα δημοσιεύματα. Αν η εικόνα δεν προσβάλλει εμένα ή τον άνθρωπο που συνοδεύω, αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό που έχω επιλέξει να κάνω οπότε έχει τα υπέρ και τα κατά. Τώρα να βλέπουν εμένα να συνοδεύω την Μαρία, τιμή μου”.

Ειδήσεις σήμερα

Η πιο δύσκολη ώρα για την οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – Σήμερα θα γιόρταζε τα γενέθλιά του

Στριμωγμένη η Λιζ Τρας – Μέλη των Τόρις σχεδιάζουν να την αποπέμψουν “εντός της εβδομάδας”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version