Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Νέα “καρφιά” Αναγνωστόπουλου για την παραγωγή του Survivor – “Μέχρι και η κουτσή Μαρία θα έχει παραβιάσει τους κανονισμούς”

"Η τελειωτική βολή δεν έχει έρθει ακόμα…"
Κώστας Αναγνωστόπουλος

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος παρακολουθεί ανελλιπώς το Survivor All Star και συχνά πυκνά ρίχνει τα “καρφιά” του στην παραγωγή, καταγγέλλοντας καταστάσεις που δεν επιτρέπονται στους κανόνες.

“Γράψτε σε ένα χαρτί τους κανονισμούς του παιχνιδιού και σίγουρα θα τους έχει παραβιάσει & η κουτσή Μαρία ή όπως πάντα αλλάζει ο κανονισμός αναλόγως ποιος τον κάνει…Υ.Γ. Η τελειωτική βολή δεν έχει έρθει ακόμα…” έγραψε ο μισθοφόρος το μεσημέρι της Δευτέρας (27/3) στο Twitter βάζοντας ένα emoji με κλόουν και τη λέξη “soon”.

Η “μπηχτή” του μάλλον πήγαινε στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, οι οποίοι βρίσκονταν κρυφά τα βράδια – πριν την μίξη των ομάδων – οπότε θα έπρεπε να επιβληθεί και σε αυτούς κάποια ποινή.

Την Κυριακή (26/3) ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έκανε ακόμα μια ανάρτηση γράφοντας: “Κινητά – φαγητά – κολλητοί (στην παραγωγή, παίκτες με παραγωγή) λουκέτα στα σκουπίδια (γελάνε και οι πέτρες) άλλα λέει ο εργοδότης άλλα βάζετε τον παρουσιαστή να πει! Αλλά έτσι πάει όταν ο παραγωγός βάζει λάθος ανθρώπους σε καίριες θέσεις. Καταστρέψατε το καλύτερο σόου μόνοι σας“.

Επίσης, την Τετάρτη (22/4) αναρωτήθηκε μέσω Instastory για τα spoiles που κυκλοφορούσαν σχετικά με την αποχώρηση της Νικολέτας Μαυρίδη.

Πώς γίνεται να μην έχει γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor και να ξέρουμε ήδη το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (αποχωρεί η Νικόλ), όταν ΜΟΝΟ 4 συγκεκριμένα στελέχη το γνωρίζουν; Ποιο από αυτά τα 4 άτομα δίνει τα spoiler πριν καν γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης; Για ακόμη μια φορά, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και αν κάποιο από αυτά τα στελέχη δεν μπορεί άλλο, ας φύγει. Thank me later παιδιά”.

Ειδήσεις σήμερα:

Σφοδρή επίθεση Τσαπανίδου στην κυβέρνηση – “Θα ψηφίσει η ΝΔ την τροπολογία ή φοβάται και άλλους Παπαθανάσηδες;”

Αποχώρησαν από τη συνάντηση των “6” της Super League με την ΕΠΟ οι Αλαφούζος και Μπέος – “Εύχομαι να μην έχουμε αίματα”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version