Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Δάνης Κατρανίδης – Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Βγήκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν
Δάνης Κατρανίδης

Δάνης Κατρανίδης: Κρίσιμα είναι τα πράγματα για την υγεία του 74χρονου ηθοποιού, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Espresso, ο ηθοποιός έχει βγει πλέον από το νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του παραμένει πολύ σοβαρή.

Ο Δάνης Κατρανίδης δέχεται τη φροντίδα των δικών του ανθρώπων, που δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός λίγο μετά το Πάσχα βρέθηκε για εξετάσεις ρουτίνας σε γνωστό ιατρικό κέντρο. Οι εξετάσεις έδειξαν πως πρέπει να γίνει λεπτομερής έλεγχος και να υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Ο Δάνης Κατρανίδης επιδεικνύοντας μεγάλη δύναμη ψυχής, προσπαθεί τις τελευταίες εβδομάδες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας να κρατηθεί στη ζωή.

Ο ηθοποιός έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο για να κάνει τη θεραπεία που χρειάζεται, ενώ όλα γίνονται υπό άκρα μυστικότητα.

Ποιος είναι ο Δάνης Κατρανίδης

Ο εμβληματικός ηθοποιός με τη μακρά πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα, γεννήθηκε στο Αιγάλεω στις 4 Αυγούστου του 1949 και αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γεωργίου Θεοδοσιάδη. Έχει παίξει στο θέατρο, από τραγωδία, μιούζικαλ και επιθεώρηση. Ο ηθοποιός έχει διδάξει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή “Θεατρικά δρώμενα Ίασμος” του Βασίλη Διαμαντόπουλου αλλά και στο Θεατρικό εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version