Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Οι στιγμές αλά… Bob Marley της Ευδοκίας Τσαγκλή στην Καταλονία (pic)

Κάποιες αναρτήσεις δεν έχουν... "εξαφανιστεί"!
Ευδοκία Τσαγκλή

Η Ευδοκία Τσαγκλή είναι μια από τις παίκτριες του Big Brother που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει αρκετούς θαυμαστές και στα social media έχει θερμούς υποστηρικτές.

Η παίκτρια του ριάλιτι που έχει προκαλέσει τριγμούς στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού καθώς έχει έρθει πολύ κοντά με τον Νίκο και έχει πάει κόντρα στην “κλίκα”, διαθέτει έναν πολύ ενδιαφέρον λογαριασμό στο Instagram και έχει κάνει διαφόρων ειδών αναρτήσεις οι οποίες προκαλούν εντύπωση.

Η Ευδοκία Τσαγκλή είναι μια ταξιδιάρα ψυχή και έχει βρεθεί σε πολλά μέρη του κόσμου, καθώς έχει παίξει μουσική αλλά και έχει οργανώσει πολλών ειδών events σε πολλές χώρες.

Εντύπωση προκαλεί μια φωτογραφία από το παρελθόν της, όπου βρίσκεται στην Καταλονία, και ποζάρει με έξι τσιγαριλίκια στο χέρι της γράφοντας “Viva la Catalonia” – “Ζήτω η Καταλονία”.

Δείτε την εικόνα:

Η yogi του Big Brother, φαίνεται πως έχει βρεθεί σε αρκετές ιδιαίτερες στιγμές στη ζωή της και υπάρχουν φωτογραφίες που το αποδεικνύουν. Εξάλλου, ένας από τους λόγους για τους οποίους συμμετέχει στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ είναι γιατί θέλει να κερδίσει όσες περισσότερες εμπειρίες μπορεί στη ζωή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version