Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Η κηδεία του Mad Clip θα μεταδοθεί live μέσω του Youtube

Το μεσημέρι της Δευτέρας θα τον αποχαιρετίσουν φίλοι και γνωστοί
Mad Clip

Σε live μετάδοση μέσω του Youtube θα μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος την κηδεία του γνωστού τράπερ, Mad Clip ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από σοκαριστικό τροχαίο.

Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου (Παναγίτσα) όπου και θα γίνει η Εξόδιος Ακολουθία έχει ήδη αναρτήσει στο γνωστό μέσο ένα βίντεο το οποίο αναφέρει πως στις 16:30, το μεσημέρι της Δευτέρας, θα μπορούν όσοι επιθυμούν να δουν σε live streaming την κηδεία.

Ο 34χρονος τράπερ, Πίτερ Αναστασόπουλος (το πραγματικό του όνομα) θα κηδευτεί τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 16:30 στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου και όσοι δεν μπορούν να δώσουν το παρόν, θα έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν, έστω και διαδικτυακά.

Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος με τον θάνατο του γνωστού τράπερ

Στο άκουσμα της είδησης πως ο Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα, πολλοί ήταν αυτοί που σάστισαν. Καλλιτέχνες όπως η Ελένη Φουρέιρα, η Τάμτα, αλλά και συνεργάτες και φίλοι του τράπερ δεν μπορούν ακόμη και σήμερα να συνειδητοποιήσουν πως ο καλλιτέχνης δε βρίσκεται ανάμεσα τους.

Στα social media δεν έχουν σταματήσει οι αναρτήσεις του κόσμου για τον καλλιτέχνη και πολλοί φίλοι του ποστάρουν διαρκώς τραγούδια του, φανερώνοντας τη θλίψη τους.

O Mad Clip ήταν ένας καλλιτέχνης , ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία και όσοι είχαν δώσει το παρόν στα live του, ξέρουν πως ο κόσμος τον λάτρευε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version