Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Αμέριμνος για φαγητό σε ταβέρνα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Η αποκάλυψη για τον κρυφό του γάμο

H γυναίκα που τον παντρεύτηκε ενώ ήξερα
Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φαίνεται πως θα συνεχίσει να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης μετά τα όσα αισχρά αποκαλύφθηκαν αλλά φαίνεται πως ο ίδιος εξακολουθεί και απολαμβάνει την κοινωνική του ζωή του σαν να μην έχει γίνει τίποτα.

Μετά τη μισή συγγνώμη και προφανώς χωρίς να έχει ίχνος τύψεων για όσα έχει κάνει, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε γνωστή ταβέρνα στην Περαία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha και την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρέθηκε σε αυτή την ταβέρνα με μια γυναίκα, η οποία όπως αποκάλυψε η εκπομπή είναι η νέα του σύζυγος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και σε πολύ κλειστό κύκλος.

Ο γάμος έγινε την 1η Νοεμβρίου στην Αλόννησο και την τελετή πραγματοποίησε ο δήμαρχος του νησιού.

Μάλιστα, στην ταβέρνα, όπως εξήγησαν στην εκπομπή, δήλωναν πως δεν βρέθηκε εκεί, αλλά ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο τους διαψεύδει.

Το εντυπωσιακό είναι πως η σύζυγός του σύμφωνα με το αρχικό θύμα, τη νεαρή κοπέλα που ήταν σύντροφός του, φέρεται να ήξερε τα πάντα για τις καταγγελίες κατά του συζύγου της. Η 30χρονη μιλώντας στο Star είπε πως η ίδια είχε ενημερώσει τη μέλλουσα σύζυγο του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε συνάντηση που είχαν οι 3 τους την περίοδο που είχε γίνει η καταγγελία.

Η ίδια αναφέρει ότι οφείλει να επιβεβαιώσει ότι είχε ενημερώσει τη μέλλουσα γυναίκα του, σε μια τυχαία συνάντηση που είχαν οι 3 τους σχετικά με το επερχόμενο δικαστήριο και για όσα της συνέβησαν, παρουσία και του ίδιου: “Τότε δεν είχαν ακόμα παντρευτεί και θεώρησα σωστό να την ενημερώσω για να ξέρει. Εκείνος την πήρε και έφυγαν” σημείωσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε απόγνωση η Ευδοκία Τσαγκλή – Τα παράπονα στον Μεγάλο Αδερφό – Εξαντλείται η υπομονή της (vid)

Νέα στοιχεία “φωτιά” για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – Το θύμα είχε ενημερώσει τη μέλλουσα σύζυγο του (vids)

Το twerking “ξαναμμένης” νύφης στον γαμπρό σε γαμήλια εκδήλωση προκάλεσε “έκρηξη” στο Twitter (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version