Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

5+1 μηνύματα που στέλνουν οι γυναίκες στην αρχή μια σχέσης και … τρομάζουν τους άντρες!

Πανικοβάλλονται και δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν!
Σχέσεις

Σχέσεις: Έχεις γνωρίσει κάποιον και είσαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και ερωτευμένη, θέλεις να μιλάτε συνέχεια και να βρίσκεστε όσο πιο συχνά γίνεται γιατί απλά δεν τον χορταίνεις! Οκ, καταλάβαμε τα βέλη του θεού έρωτα σε έχουν χτυπήσει για τα καλά και δεν βλέπεις μπροστά σου! Προσοχή ωστόσο, γιατί η περίοδος στην αρχή μιας σχέσης είναι πάντα πολύ καθοριστική και πολλές φορές είναι και δοκιμαστική για να δούμε τελικά αν θα προχωρήσει σε κάτι πιο σταθερό και σοβαρό.

Οι γυναίκες μπορεί να είναι πιο εκδηλωτικές και να δείχνουν τον ενθουσιασμό τους πιο εύκολα, ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει συνήθως με τους άντρες που είναι πιο συγκρατημένοι και γενικότερα δείχνουν και εκφράζουν λιγότερα από όσα αισθάνονται.

Γι’ αυτό “πρέπει” πολλές φορές και να προσέχουν τι και πώς το λένε γιατί μπορεί ειδικά όταν οι σχέσεις είναι στην αρχή οι άνδρες να σχηματίσουν λάθος εντυπώσεις και να τρομάξουν.

Αυτό συμβαίνει κυρίως με το texting και τα ατελείωτα μηνύματα που μας αρέσει να ανταλλάζουμε με το νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή μας.

Σχέσεις: 5+1 μηνύματα με “ακατάλληλο” περιεχόμενο

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 5+1 μηνύματα με “ακατάλληλο” περιεχόμενο που μπορεί να τρομάξει έναν άντρα στην αρχή μια σχέσης τόσο ώστε να τον οδηγήσει στην εξαφάνιση του!

Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις! Μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε!

Ειδήσεις σήμερα:

Με τη βοήθεια της Βίκυς Καγιά και ενός… σκουπόξυλου πέρασε στα bootcamp του GNTM η Εβελίνα Πετρουγάκη (vid)

Έξω φρενών η Μαρία στην audition της στο GNTM με τη Χατζηπαντελή – “Οι γνώμες είναι σαν τις κ…” (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version