Σημερινό Debate
Ψήφισε Εδώ

Το έχει “χάσει” ο καιρός στην Γαλλία – Από τον καύσωνα στο κρύο και το… χαλάζι (pics&vid)

Πτώση 24 βαθμών της θερμοκρασίας στο Παρίσι
Γαλλία

Ραγδαία επιδείνωση του σκηνικού του καιρού παρουσιάστηκε στη Γαλλία, καθώς ενώ το μεγαλύτερο μέρος της Κυριακής, την ημέρα του δεύτερου γύρου των γαλλικών βουλευτικών εκλογών, επικρατούσε καύσωνας-“ρεκόρ” για τη χώρα, το βράδυ της ίδιας ημέρας, έγινε πλήρης στροφή 180 μοιρών προς το φθινόπωρο.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα, στους περισσότερους νομούς της χώρας, ο καύσωνας των 40 βαθμών αντικαταστάθηκε από βροχές και καταιγίδες, συνοδευόμενες από τεράστια πτώση της θερμοκρασίας. Χαρακτηριστικά στο Παρίσι η θερμοκρασία έφτασε μέχρι τους 16 βαθμούς.

Σε ορισμένες περιοχές στη Γαλλία μάλιστα, σημειώθηκε και πτώση χαλαζιού. Συγκεκριμένα πτώση χαλαζιού εντοπίστηκε στις περιοχές Αντρ όπου η Πυροσβεστική κλήθηκε να απαντήσει σε πάνω από 200 κλήσεις ανάγκης, Λουάρ-ε-Σερ με το χαλάζι να έχει ίδιο μέγεθος με ένα μπαλάκι του πινγκ-πονγκ, Νεμούρ στην οποία αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από τη πτώση του χαλαζιού και Σεν-ε-Μαρν όπου το χαλάζι προκάλεσε ζημιές σε παρμπρίζ αυτοκινήτων και στέγες σπιτιών.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα προβλήματα του Εμανουέλ Μακρόν μετά την πικρή ήττα στις βουλευτικές εκλογές – Τα σενάρια για “συγκατοίκηση”

Έως 20.000 κρούσματα κορονοϊού τις επόμενες τρεις εβδομάδες – Τι θα γίνει το φθινόπωρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Exit mobile version